Er du en af de mange der gerne vil droppe singlelivet og slå pjalterne sammen med en ny kæreste? Hvis ikke det lykkes, kan det være fordi du stadig er bundet af tidligere forhold. Tag testen og find ud af om du i virkeligheden er klar til at indgå et nyt forhold.

Som alle tests af sin art skal denne heller ikke tages alt for alvorligt, men nogle af spørgsmålene kan måske alligevel give dig stof til eftertanke.

Hvilke ønsker har du til en ny kæreste?
a. Fra mine tidligere forhold ved jeg hvad der fungerer, så jeg vil gerne have noget magen til.
b. Jeg gør meget ud af at styre uden om de karaktertræk jeg ikke brød mig om ved min eks.
c. Jeg har selvfølgelig gjort mig nogle overvejelser ud fra tidligere erfaringer, men jeg vil heller ikke lægge mig for fast på hvordan en kæreste skal være, for jeg ved at forestillinger ikke altid holder stik.

Hvordan skal din nye kæreste se ud?
a. Jeg falder altid for den samme type, så jeg leder efter en der ligner min gamle kæreste.
b. Det betyder ikke så meget, bare vedkommende ikke minder om min eks.
c. Der er mange jeg synes ser godt ud, så jeg er forholdsvis åben.

Hvordan omtaler du din eks når du er på en første date?
a. Bruger vedkommendes fornavn.
b. Idioten/kællingen.
c. Min eks eller min tidligere kæreste.

Hvor meget taler du om din eks på en første date?
a. En del. En ny kæreste bør jo vide hvad der gik galt i mit tidligere forhold, så vi fra starten kan styre uden om det.
b. Så lidt som muligt. Det er han/hun er ikke værd.
c. Jeg fortæller nogle overordnede ting, men det er ikke min eks der fylder mest i samtalen.

Hvad står der på din hoveddør?
a. Selvom det er noget tid siden min eks flyttede, har jeg faktisk ikke fået taget mig sammen til at skifte navneskiltet ud.
b. Så snart min eks var ude, rev jeg navneskiltet ned og trampede på det.
c. Mit navn, selvfølgelig.

Har du billeder af din eks i dit hjem?
a. Ja, jeg synes vores bryllupsbillede er så romantisk, så det har jeg stående et diskret sted på mit arbejdsværelse. Og for børnenes skyld hænger der et par familiebilleder i stuen.
b. Jeg ejer ikke et billede af min eks. Ingen af dem jeg havde, overlevede den rituelle afbrænding nytårsaften.
c. Nej, men mine børn må selvfølgelig gerne have billeder af deres far/mor på deres værelse.

Er du venner med din eks på Facebook?
a. Ja, jeg vil gerne holde øje med om han/hun finder en ny kæreste.
b. Tror du jeg er sindssyg??
c. Ja, jeg synes det er meget hyggeligt en gang imellem at se hvordan det går ham/hende.

Hvilken af disse sange får dig mest til at tænke på din eks?
a. Elvis’ Love me tender.
b. I will survive med Gloria Gaynor.
c. Hm, der er vist ikke nogen sang der minder mig specielt om min eks.

Resultat

Flest a’er
Det lader til at du ikke er helt færdig med din eks. Måske har du ikke accepteret at I ikke sammen mere? Hvis du stadig satser på at I finder sammen igen, så gå efter det i stedet for at lede efter en ny kæreste. Enten lykkes det, eller du indser at det ikke skal være jer to, og så vil oddsene for et nyt forhold være større.

Flest b’er
Noget tyder på at du ikke rigtigt er kommet dig over din tidligere kæreste, men stadig er temmelig vred og sikkert også såret. Måske skulle du give dig selv lidt mere tid til at bearbejde dine følelser? Når du har givet mere slip på det gamle, vil der også være mere plads til et nyt forhold.

Flest c’er
Du virker afklaret i forhold til din tidligere kæreste og klar til at kaste dig ud i et nyt forhold. Så det er bare at gå i gang!