Udtalelser fra klienter - parterapi

Anders og Camilla:

"Da vi startede i parterapi hos Hanne, stod vi ved en skillevej i vores ægteskab. Anders var faktisk allerede flyttet. Ingen af os havde lyst til at splitte vores familie op og gøre vores børn til skilsmissebørn, men på grund af en masse konflikter var vi tæt på kaste håndklædet i ringen. Heldigvis besluttede vi os for at give det en sidste chance!

Allerede første gang vi var i parterapi, begyndte vi at forstå hvordan vi i årevis var gået fejl af hinanden. Med sin spørgeteknik fik Hanne os til at se de misforståelser der førte til at Anders trak sig, og jeg blev frygtelig ked af det.

Efter tredje terapi flyttede Anders hjem igen. Efter yderligere et par gange var vi slet ikke i tvivl om at vi stadig gerne ville hinanden, og vi havde fået ryddet ud i misforståelserne. Det var, og er, som om vores forhold har fået nyt liv.

Der er ingen tvivl om at parterapien reddede vores ægteskab. Vi har fået nogle strategier til at undgå konflikter, og hvis der alligevel skulle opstå problemer, ved vi nu hvordan vi skal tage dem i opløbet."

 

Rikke og Frederik:

"Vi har været enormt glade for din hjælp, for vi havde virkelig nogle områder hvor vi slet ikke forstod hinanden, men nu kan vi meget bedre kommunikere uden at blive uvenner. Det er egentlig utroligt så lidt der skal til."

 

Cecilie:

"Da jeg fandt ud af at Andreas havde været mig utro, faldt min verden helt fra hinanden. Jeg troede ikke jeg nogensinde skulle blive glad igen, og jeg kunne slet ikke forestille mig at vi skulle være sammen mere. Andreas var lige så ulykkelig som mig, men jeg kunne bare ikke tilgive ham.

Heldigvis foreslog Andreas parterapi, og efterhånden som vi fik snakket om hvordan vi havde forsømt hinanden som kærester siden vi fik børn, begyndte det langsomt at lysne. Jeg vil mene at vi har et stærkere forhold nu end før."

 

Michael:

"Jeg må indrømme at jeg ikke havde meget fidus til det der parterapi, men nu er jeg sgu glad for at Alice fik hevet mig med :). Vi har det jo meget bedre nu, efter at vi har fået snakket sammen, og vores sexliv er også blevet meget bedre."

 

Amalia

"No creo que hoy estuvieramos juntos si no hubiese sido por la terapia de pareja. Yo soy de España y muchas cosas son distintas a Dinamarca, como las diferencias culturales y familiares. Antes de la terapia, Jens y yo simplemente no nos entendíamos, y acababamos discutiendo todo el tiempo. Pero ahora ya no sucede, porque en la terapia hemos recibido herramientas para poder hablar tranquilamente y así evitar los enfrentamientos de antes.

Además, ha sido un gran alivio poder hablar de nuestros problemas en español y danés. Gracias por la ayuda, Hanne! Te recomiendo para todos mis amigos y amigas hispanohablantes."