Udtalelser fra klienter – parterapi

Vi har været enormt glade for din hjælp, for vi havde virkelig nogle områder hvor vi slet ikke forstod hinanden, men nu kan vi meget bedre kommunikere uden at blive uvenner. Det er egentlig utroligt så lidt der skal til.

Rikke og Frederik

 

Da jeg fandt ud af at Andreas havde været mig utro, faldt min verden helt fra hinanden. Jeg troede ikke jeg nogensinde skulle blive glad igen, og jeg kunne slet ikke forestille mig at vi skulle være sammen mere. Andreas var lige så ulykkelig som mig, men jeg kunne bare ikke tilgive ham.

Heldigvis foreslog Andreas parterapi, og efterhånden som vi fik snakket om hvordan vi havde forsømt hinanden som kærester siden vi fik børn, begyndte det langsomt at lysne. Jeg vil mene at vi har et stærkere forhold nu end før.

Cecilie

 

Jeg må indrømme at jeg ikke havde meget fidus til det der parterapi, men nu er jeg sgu glad for at Alice fik hevet mig med :). Vi har det jo meget bedre nu, efter at vi har fået snakket sammen, og vores sexliv er også blevet meget bedre.

Michael

 

Da vi startede i parterapi hos Hanne, stod vi ved en skillevej i vores ægteskab. Anders var faktisk allerede flyttet. Ingen af os havde lyst til at splitte vores familie op og gøre vores børn til skilsmissebørn, men på grund af en masse konflikter var vi tæt på kaste håndklædet i ringen. Heldigvis besluttede vi os for at give det en sidste chance!

Allerede første gang vi var i parterapi, begyndte vi at forstå hvordan vi i årevis var gået fejl af hinanden. Med sin spørgeteknik fik Hanne os til at se de misforståelser der førte til at Anders trak sig, og jeg blev frygtelig ked af det.

Efter tredje terapi flyttede Anders hjem igen. Efter yderligere et par gange var vi slet ikke i tvivl om at vi stadig gerne ville hinanden, og vi havde fået ryddet ud i misforståelserne. Det var, og er, som om vores forhold har fået nyt liv.

Der er ingen tvivl om at parterapien reddede vores ægteskab. Vi har fået nogle strategier til at undgå konflikter, og hvis der alligevel skulle opstå problemer, ved vi nu hvordan vi skal tage dem i opløbet.

Anders og Camilla