Udtalelser fra klienter - individuel terapi

Marie, 28 år:

"Jeg havde virkelig dårligt selvværd, da jeg startede hos Hanne. Syntes slet ikke, jeg var noget værd eller duede til noget. Jeg var hele tiden efter mig selv og skældte mig selv ud. Jeg havde bare så meget brug for hjælp, og allerede i første terapi stillede Hanne nogle spørgsmål, som fik mig til at tænke over om det egentlig var rimeligt at jeg talte så grimt til mig selv. Jeg fandt også ud af, at der var nogle grunde til, at jeg havde det så dårligt, bl.a. på grund af, at jeg blev mobbet i skolen.

Nu har jeg det meget bedre med mig selv, og når jeg får det dårligt, bestiller jeg en tid eller to hos Hanne, så hun kan hjælpe mig på sporet igen."

 

Peter, 40 år:

"Jeg har været rigtig glad for forløbet hos dig, det har givet mig selvtilliden tilbage."

 

Mille:

"Jeg kom for at arbejde med at jeg ikke havde nogen kæreste. Jeg datede en hel masse fyre, men det var bare aldrig det rigtige, hver gang jeg var interesseret, var han det ikke og omvendt. I terapien fandt jeg ud af at jeg i virkeligheden var enormt bange for at blive forladt, så hvis en fyr blev lidt for glad for mig, gjorde jeg det forbi, selvom jeg også kunne lide ham. Jeg turde ikke andet. Derfor er det bare SÅ skønt at jeg nu har fundet en kæreste, som jeg har boet sammen med i et år, yeaahhh!

Det hjalp mig utroligt meget at snakke med dig om mit problem, og jeg syntes du er god til, at stille de rigtige spørgsmål og støtte mig til at turde noget mere."

 

Helle, 65 år:

"Kære Hanne,

Hvor var det godt at min søster sagde til mig, at jeg skulle ringe til dig. Siden jeg gik på pension, har jeg ind imellem haft nogle ubehagelig angstanfald, som jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre ved. Og tit var jeg tudevorn og hel rundt på gulvet. Og jeg forstod ingenting. Jeg er jo så glad for min mand, og vi har tre dejlige børn og ikke mindst fire fantastiske børnebørn, så hvad pokker var der galt?? Jeg kunne slet ikke genkende mig selv!

Det var først da vi fik snakket om, at jeg er opdraget til at skulle tage mig af andre hele tiden, og nu har jeg jo tid til også at tage mig af mig selv, fordi jeg ikke går på arbejde, og det kunne jeg ikke finde ud af.

Men efter de ca. 10 gange jeg var hos dig, går det meget bedre. Jeg ved nu at jeg også har ret til at have det godt. Af hjertet tak for hjælpen."

 

Anders, 16:

"Det er faktisk meget rart at snakke med en voksen som ikke er mine forælder. Du er sådan meget neutral og blander dig ikke i hvad jeg skal gøre så det er ret fedt. Du er god til at lytte."

 

Mette, 45:

"Det har altid været rigtigt svært for mig at min mand nogle gange trækker sig følelsesmæssigt. Pludselig skal han bare være sig selv, og da jeg startede i terapi hos Hanne, var det fordi jeg havde besluttet at få hjælp til endelig at blive skilt. Jeg var dybt ulykkelig, og han forstod det slet ikke, hvilket bare gjorde det endnu værre.

Vi blev ikke skilt. For jeg fandt ud af at jeg havde et gammelt mønster helt tilbage fra min barndom med at føle mig tilsidesat af mine forældre. Det blev jeg faktisk dengang, især af min far, som var så opslugt af sit arbejde, at han aldrig havde tid til os børn. Tænk at jeg har gået rundt med den sorg i alle de år. Jeg anede ikke at  når Peter (min mand) har brug at være sig selv lidt, er det ikke fordi han ikke elsker mig længere, eller ikke synes jeg er vigtig. Jeg fik ham blandet sammen med min far, men sådan er han jo ikke, og jeg er heller ikke nogen lille, ulykkelig pige længere.

Det har været vigtigt for at mig at få lov til at være ked af det sammen med nogen, for det kan føles ensomt at være det alene. Det var jo sådan det var, da jeg var barn. Jeg akn varmt anbefale Hanne som terapeut, hun er meget rolig og støttende, så jeg følte mig helt tryg ved at vise mine følelser sammen med hende."

 

Cecilie, 35:

"Jeg har fået nogle gode redskaber til at tackle min perfektionisme. Jeg har altid syntes at jeg skulle gøre mit bedste HVER gang og hele tiden, og til sidst var jeg fuldstændig kørt ned. Mine nerver hang i laser, jeg var altid sur på min kæreste, og jeg sov elendigt om natten.

Nu kan jeg slappe meget mere af og er blevet et gladere menneske, som kan nyde livet. Jeg skal stadig passe på at min perfektionisme ikke tager overhånd, men så kigger jeg i de noter, jeg tog efter hver terapi, og så går det bedre igen."