Udtalelser fra klienter – individuel terapi

Jeg havde det virkelig skidt med mit selvværd da jeg startede hos Hanne. Syntes slet ikke jeg var noget værd eller duede til noget. Jeg var hele tiden efter mig selv og skældte mig selv ud. Jeg havde bare så meget brug for hjælp, og allerede i første terapi stillede Hanne nogle spørgsmål, som fik mig til at tænke over om det egentlig var rimeligt at jeg talte så grimt til mig selv. Jeg fandt også ud af at der var nogle grunde til at jeg havde det så dårligt, bl.a. på grund af at jeg blev mobbet i skolen.

Nu har jeg det meget bedre med mig selv, og når de gamle dæmoner en gang imellem dukker op, bestiller jeg en tid eller to hos Hanne, så hun kan hjælpe mig på sporet igen.

Marie

Jeg har været rigtig glad for forløbet hos dig, det har givet mig selvtillid og glæden ved livet tilbage.

Peter

Jeg kom for at arbejde med at jeg ikke havde nogen kæreste. Jeg datede en hel masse fyre, men det var bare aldrig det rigtige, hver gang jeg var interesseret, var han det ikke og omvendt. I terapien fandt jeg ud af at jeg i virkeligheden var enormt bange for at blive forladt, så hvis en fyr blev lidt for glad for mig, gjorde jeg det forbi, selvom jeg også kunne lide ham. Jeg turde ikke andet. Derfor er det bare SÅ skønt at jeg nu har fundet en kæreste, som jeg har boet sammen med i et år, yeaahhh!

Mille