Om psykoterapeut Hanne A. Petersen

Uddannet eksistentiel kroppsykoterapeut på gestaltterapeutisk grundlag (1998-2004 - Se diplom).
Uddannet parterapeut på gestaltterapeutisk grundlag (2017 - Se diplom).

Jeg har arbejdet med tilknytningsproblemer, lavt selvværd, depression, angst, spiseforstyrrelser, overgreb, misbrug, dødsfald og andre former for tab, alvorlig sygdom, parforholdsproblemer, kontaktforstyrrelser, borderline og splitting.

Bredden og dybden i min uddannelse gør at jeg kan leve mig ind i mange forskellige problematikker. De fleste mennesker har nemlig ikke kun en enkelt problematik, men flere forskellige som mere eller mindre griber ind i hinanden.

Jeg modtager løbende supervision på mit arbejde af psykolog og gestaltterapeut Hanne Hostrup.

Uddannet cand. mag. i spansk og dansk (1995).

Efteruddannelse og kurser:

  • 2019 To ugers træningsprogram i gestaltterapi ved Gestalt Associates Training Los Angeles (Gatla) http://gatla.org/european-summer-residential/european-residential/.
  • 2016/17 Efteruddannelse i parterapi på gestaltterapeutisk grundlag ved Nordisk Gestalt Institut med psykolog og gestaltterapeut Hanne Hostrup som hovedunderviser
  • 2011 1-årig efteruddannelse i jeg-støttende kropterapeutiske metoder
  • Eksamen i udviklings- og kognitionspsykologi fra Københavns Universitet
  • Kognitiv samtaleteknik
  • Eksamensangst
  • Mindfulness

Egen psykoterapeutisk praksis siden 2010.

Siden 1988 har jeg arbejdet med min egen udviklingsproces inden for krop- og psykoterapi (individuel terapi, parterapi og grupper).

Jeg arbejder også i gymnasieskolen, dels som underviser, dels som psykoterapeut for elever med problematikker som stress, præstationsangst, eksamensangst, ensomhed, selvskade.

Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi i København SV for voksne og for unge. Det kan dreje sig om kortere eller længere forløb eller om enkelte samtaler om et afgrænset emne.

Desuden tilbyder jeg samtaleterapi for elever på ungdomsuddannelserne, se under Studieterapi.

Sprog: Spansk, engelsk