Er jeg god nok?

Jeg har pt. ingen kurser eller grupper.

Er jeg god nok?

Hvis du, som rigtigt mange andre, er optaget af dette spørgsmål, er denne gruppe måske noget for dig. Her får du lejlighed til at undersøge hvad det egentlig betyder at være ’god nok’, hvor din oplevelse af at være utilstrækkelig stammer fra, og hvad du kan gøre ved den.

Ud over selvværd kan du også arbejde med andre emner/problematikker, fx:

  • Usikkerhed
  • Tristhed
  • Svært ved at finde retningen i dit liv
  • Problemer på dit arbejde
  • Problemer i familie eller parforhold
  • Svært ved at finde en kæreste
  • Behov – svært ved at mærke dem eller dårlig samvittighed hvis du tænker på dig selv
  • Grænser - svært ved at mærke dine grænser eller ved at sætte dem du mærker

 

At arbejde med dig selv i en gruppe

Dette er en lille gruppe, hvor du i en tryg atmosfære kan tage problemer op, og du får hjælp af mig til at arbejde med dem.

 

Min udvikling har virkelig fået et skub i den rigtige retning ved at være med i gruppen. Jeg kan se mig mine problemer i et andet lys nu, som om de er blevet nemmere at håndtere.” (Amalie)

"Nogle gange er det altså lettere at forholde til sit eget problem, når der er andre, der også kender det" (Tine)

 

Ved dele dine tanker og følelser med andre i samme eller lignende situation, vil du ofte opdage at du slet ikke er så alene om dem som du måske gik og troede. Og når du fortæller om hvordan det er for dig, giver du noget af dig selv som de andre i gruppen kan spejle sig i, ligesom du kan blive inspireret af at høre om hvordan andre oplever og tackler deres problemer.

Læs også mit blogindlæg God nok?

 

 

Indhold

Samtale, kreative øvelser, teori.

Mødedatoer 
Kursussted

København SV

 

Pris og vilkår

Max. 4 deltagere, så der er god tid til alle.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig hvis du har spørgsmål om gruppen: 28 23 01 56.