Har du været i terapi hos Hanne Petersen?

Du er meget velkommen til at skrive en kommentar om forløbet. Hvis du ønsker at være anonym, skriver du blot 'Anonym' i navnefeltet. Alle kommentarer godkendes før offentliggørelse på siden.

Tak for din kommentar.

Skriv en kommentar

 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 110.154.97.171.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
2 indlæg.
Jesper Jesper skrev den 3. oktober 2017 kl. 17:44
Sofía og jeg er efter fem års ægteskab stadig rigtigt glade for hinanden, men vi har længe haft nogle problemer med at forstå hinandens måde at tænke på. For mig var det seriøst et mysterium, hvorfor hun blev så gal på mig, hver gang jeg prøvede at hjælpe hende, hvis hun fx var i tvivl om noget. Da hun kommer fra Latinamerika, vil jeg jo gerne gøre alt for, at hun skal have det godt her i Danmark. Det der gik op for mig, da vi havde været i parterapi et par gange, vare at når Sofía bliver så sur, er det, fordi hun føler sig kritiseret og set ned på af mig. Mine gode råd blev opfattet som, at hun ikke gjorde tingene godt nok. Jeg anede ikke, at hun havde den sårbarhed, men nu hvor jeg ved det, elsker jeg hende bare endnu mere. Og jeg synes også, at hun har fundet ud af, at min hjælp ikke er ment som en kritik af hende, tværtimod. Vi oplevede begge to Hanne som en skarp terapeut, der hurtigt fik os til at se, hvad problemet egentlig var. Samtidig var hun også forstående og varm som person.
Anders (og Camilla) Anders (og Camilla) skrev den 3. oktober 2017 kl. 17:03
Da vi startede i parterapi hos Hanne, stod vi ved en skillevej i vores ægteskab. Anders var faktisk allerede flyttet. Ingen af os havde lyst til at splitte vores familie op og gøre vores børn til skilsmissebørn, men på grund af en masse konflikter var vi tæt på kaste håndklædet i ringen. Heldigvis besluttede vi os for at give det en sidste chance!   Allerede første gang vi var i parterapi, begyndte vi at forstå hvordan vi i årevis var gået fejl af hinanden. Med sin spørgeteknik fik Hanne os til at se de misforståelser der førte til at Anders trak sig, og jeg blev frygtelig ked af det.     Efter tredje terapi flyttede Anders hjem igen. Efter yderligere 4-5 gange var vi slet ikke i tvivl om at vi stadig gerne ville hinanden, og vi havde fået ryddet ud i misforståelserne. Det var, og er, som om vores forhold har fået nyt liv.     Der er ingen tvivl om at parterapien reddede vores ægteskab :-0. Vi har fået nogle strategier til undgå konflikter, og hvis der alligevel skulle opstå problemer, ved vi nu hvordan vi skal tage det i opløbet.