Skilles eller blive sammen?

Skilles eller blive sammen?

Mange par er nået til et punkt hvor den ene eller begge parter overvejer om det er værd at fortsætte sammen. Problemerne tårner sig op, eller det virker som om der ikke er ret mange følelser tilbage.

Ofte viser det sig at parret under overfladen stadig har kærlighed til hinanden, men at den overskygges af problemer. Problemerne som parret ikke har formået at løse på egen hånd.

I parterapi kan I få støtte til at sætte fokus på hvordan I får skabt problemerne mellem jer. Når først I ved det, ved I også hvordan I skal løse dem, og så kan glæden ved den anden genindfinde sig. Eller I finder måske ud af at det ikke skal være jer to længere.

Er I villige til åbent og ærligt at undersøge hvor det er gået galt i jeres forhold? Og om I stadig skal være sammen?

Hvis I beslutter jer for at kæmpe for jeres forhold, kan I bruge parterapi til få afklaret hvordan jeres konflikter opstår, så i kan få et bedre forhold.

Det kan selvfølgelig være at den ene af jer, eller begge, bare ikke vil mere, og så kan I bruge parterapi til at komme ud af jeres forhold på den bedst mulige måde. Få sagt det der skal siges, få lavet aftaler om jeres børn.

Læs mere om parterapi HER