Skilles eller blive sammen?

Skilles eller blive sammen?

Mange par er nået til et punkt hvor den ene eller begge parter overvejer om det er værd at fortsætte sammen. Problemerne tårner sig op, eller det virker som om der ikke rigtigt er nogen følelser tilbage.

Ofte viser det sig at parret under overfladen stadig har kærlighed til hinanden, men at den overskygges af problemer, som parret ikke har formået at løse på egen hånd, trods ihærdige forsøg.

Når I kommer i parterapi hos mig, undersøger vi hvordan problemerne mellem jer er opstået. Og så taler vi om hvordan I kan løse dem her og nu og ikke mindst fremover.

Hverken I eller jeg ved på forhånd om I ender med at gå herfra med et stærkere forhold, hvor kærligheden blomstrer, eller om kommer frem til at det ikke skal være jer to længere.

Uanset om I beslutter jer til at skilles eller blive sammen og kæmpe for jeres forhold, kan I bruge mig som en uvildig samtalepartner, der guider jer til at kommunikere åbent og ærligt i respekt for hinanden.

Det kan selvfølgelig være at den ene af jer, eller begge, bare ikke vil mere, og så kan I bruge parterapi til at komme ud af jeres forhold på den bedst mulige måde. Få sagt det der skal siges, få lavet aftaler om jeres børn.

Typisk kører et forløb i Parterapi  over 4-8 gange med ca. 14 dages mellemrum.

 

 

Jeg er blevet interviewet til Alt for damerne:

Læs også mit blogindlæg Hvorfor er der mange parforhold der går i stykker?

I denne artikel skriver jeg om de dybereliggende årsager til at nogle par kan blive ved med at skændes, uden at det ændrer noget:  Hvad skændes I - egentlig - om?