Omsorg for dig

Giv dig selv tre “omsorgsdage”!

Kursus for dig der gerne vil blive bedre til at:

 

– sørge lige så godt for dig selv som for andre– mærke dine behov – uden at få dårlig samvittighed

– styrke dit selvværd

 

Omsorg for andre er selvfølgelig en uvurderlig kvalitet, og meningen med kurset er IKKE at du skal blive super egoistisk og kun tænke på dig selv.

Men måske er du lidt for god til altid at sætte andres behov før dine egne? Måske oplever du at dine behov ikke er vigtige, eller ligefrem forkerte? Eller falder det dig slet ikke ind at du har nogen behov? At du også kan have brug for omsorg?

På kurset kan du arbejde med at blive bedre til at mærke og anerkende dine behov uden at få skyldfølelse. Og dermed opnå en bedre balance mellem dine behov og andres, så det ikke pr. automatik er de andres der kommer i første række. For hvorfor er det kun børn der har ret til omsorgsdage :-)?

 

Selvværd

Prøv at spørge dig selv:

– Hvordan taler jeg til mig selv? Er jeg venlig og imødekommende eller lidt af en bitch/rå børste?

– Stiller jeg højere krav til mig selv end til andre?

– Hvornår har jeg sidst gjort noget for mig selv bare fordi jeg havde lyst til det – og uden at få det dårligt over det?

Hvis du er rigtigt god til at tage dig andre, mens du behandler dig selv knap så pænt, så har du sikkert også huller i dit selvværd, dvs. du kender det at føle dig utilstrækkelig eller ikke god nok. På kurset får du lejlighed til at undersøge hvordan du har fået det selvbillede, så du kan gøre op med det.

Du kan også arbejde med at sige din mening og få sagt til og fra de steder hvor du undgår det af angst for andres reaktioner. Det kan være i dit parforhold, i familien, dine venskaber eller på dit arbejde.

Læs mere om Selvværd.
Læs også blogindlægget Lavt selvværd? Hvad kan du gøre?

At arbejde med dig selv i en gruppe

Ved at være i en gruppe kan du dele dine tanker og følelser med andre i samme eller lignende situation, så du opdager at du slet ikke er så alene om dem som du måske gik og troede. Når du fortæller om hvordan det er for dig, giver du noget af dig selv som de andre i gruppen kan spejle sig i, ligesom du kan blive inspireret af at høre hvordan andre oplever og tackler deres problemer.

Indhold
Kreative øvelser, lettere kropterapi, mindfulness, drømmerejser, samtale, teori.

Datoer – alle dage kl. 9-16
Lørdag den 24. februar 2018
Lørdag den 17. marts
Søndag den 15. april

Kursussted
København SV

Pris og vilkår
850 kr. pr. kursusdag, i alt 2.550 kr. Der betales ved starten af hver kursusdag, og på sidste kursusdag betales 400 kr. (depositum fratrukket).

Ved tilmelding hæfter du for betaling for alle tre kursusdage, uanset om du bliver forhindret i at deltage på en eller flere af kursusdagene.

Du tilmelder dig kurset ved at betale depositum på 450 kr. på MobilePay 24313 eller konto 8401 1161837.

Max. 6 deltagere, så der er god tid til alle.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig hvis du har nogen spørgsmål om kurset.