Gruppe: Styrk dit selvværd

Få mere glæde og overskud

Drop selvkritik – vid at du er god nok

Bliv bedre til at sige til og fra

Dette kursus henvender sig til dig der gerne vil have mere selvværd og selvtillid. Dig der gerne vil have det bedre med dig selv, så du i højere grad kan nyde og glæde dig over livet.

Du lærer at fokusere mere på dine kvaliteter, dine dejlige sider – i stedet for at lede efter fejl ved dig selv à la “Hvorfor gør jeg alting forkert?” eller “Hvorfor sagde jeg også dét?”.

Vi arbejder også med at styrke din evne til at holde fast i dig selv, så du ikke lader dig påvirke så meget af andres mening om dig. Vi undersøger om du får sagt ja og nej på de rigtige tidspunkter og til de rigtige mennesker. Måske er der nogen i din familie, blandt dine venner eller på dit arbejde som du har svært ved at sige din mening til uden at få dårlig samvittighed og skyldfølelse? Det kan du arbejde med at blive bedre til.

Hvis du har meget høje forventninger til dig selv – om f.eks. at skulle kunne overkomme mere end du egentlig har kræfter til eller altid at skulle være der for andre – så kan du på kurset få hjælp til at skabe en bedre balance, så der bliver mere plads til dig.

Målet med kurset er også at du får mere glæde og overskud i dit liv, mere gå-på-mod til de ting du gerne vil opnå.

Ved at være i en gruppe kan du dele dine tanker og følelser med andre i samme situation, så du opdager at du slet ikke er så alene om dem som du måske gik og troede. Når du fortæller om hvordan du har det, giver du noget af dig selv som de andre i gruppen kan bruge, ligesom du kan blive inspireret af at høre hvordan andre oplever og tackler deres situation.

Indhold
Samtale, kreative øvelser, kropsterapi, mindfulness, drømmerejser.

Datoer – alle dage kl. 9-17

Lørdag den 30. januar 2016

Lørdag den 27. februar

Lørdag den 2. april

Kursussted
København – præcist hvor oplyses senere.

Pris og vilkår
800 kr. pr. kursusdag, i alt 2.400 kr. Der betales kontant eller med Mobile Pay ved starten af hver kursusdag, og på sidste kursusdag betales 400 (depositum fratrukket).

Ved tilmelding forpligter du dig til at betale for alle tre kursusdage, uanset om du bliver forhindret i at komme på en eller flere af kursusdagene.

Du melder dig til kurset ved at betale depositum på 400 kr. Der vil være min. 4 og max. 8 deltagere.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig hvis du har nogen spørgsmål om kurset.

Læs mere om selvværdsproblematikker HER